Renseignements

France
0612 19 91 41

Suisse
078 722 5348

Ýìàëü
 
Les divers types Cristaux retaillés, repolis Oeufs de Yoni
Colliers spiritualisés  Les élixirs et les géodes Les esprits de la nature


Αυγά Yoni ή αυγά é nergé tique

Το mé εσωτερικό ditation με ένα αυγό του κρύσταλλου spiritualisé φέρτε μια τοποθέτηση στο φωτισμό του sexualité , του sensualité και του é nergies tantriques (τύπος kundalini). Η σύνδεση ανάμεσα στην καρδιά και το φύλο γίνεται πιό εύκολα, το sexualité γίνεται ένα mé πνευματικό ditation. Το mé ditations με ένα αυγό του κρύσταλλου spiritualisé μας πλησιάζει επίσης ενός sexualité πνευματικός - κάποιος εν λόγω tantrique. Yoni = sexe fé min

Διεθνείς σελίδες

englishgermanitalianspanishportjapanrussianarabFRANCE

Μιά φορά η επιλογή και η παραγγελία σας personnalisé ε confirmé ε από το mail θα λάβετε ένα mail της περιγραφής dé taillé ε που περιλαμβάνει τα έξοδα του γρήγορου λιμανιού και του recommandé. Πληρωμή securisé μεpaypal

Pré εγγυήσεις της χρησιμοποίησης

Αυτό το αυγό είναι pré ουρανοί. Έχει το é té διαλεγμένος με τη φροντίδα να σας φέρει την καλύτερη βοήθεια ώστε ένα amé liorer η intime ζωή σας και αυτοί, οποιοσδήποτε την σημερινή κατάστασή σας.
Είναι σημαντικός παίρνει τη φροντίδα, να τον περάσει υποβρύχιος χλιαρός (ούτε καυτός, ούτε καυτός), να αυτός χρησιμοποιήσει στο tempé περιβαλλοντική εξάλειψη, θερμαίνει μέσα σε ένα χέρι ή κάτω από έναν μηρό πριν τη χρησιμοποίηση.

Μπορείτε να τον πλύνετε με ένα σαπούνι για τη intime τουαλέτα ή άλλο σαπούνι, σύμφωνα με το sensibilité σας; στο diffé rents ingré dients του σαπουνιού. Ούτε dé , ούτε νερό javel.

Μετέπειτα τη χρησιμοποίηση, μπορείτε να τον ξεπλύνετε στο κρύο νερό και το sé ακριβό dé licatement.
Αυτός appré cie ο ήλιος και το φεγγάρι. Prê tez το αυγό σας, που μιά φορά έχετε commencé να σας εξυπηρετήσει στο αυγό του yoni. Μπορείτε επίσης να κοιμηθείτε με τον, τον θέτοντας κάτω από το μαξιλάρι σας ή για το mé diter σας της καρδιάς.
Είναι πιθανός κοιμεί κρατώντας το αυγό σε τον, μετέπειτα μερικές εβδομάδες της χρησιμοποίησης. Μπορεί επίσης να τον κρατήσει (εξωτερική θέση υπό περιορισμό ή) κατά τη διάρκεια των στιγμών spé ciaux (ex: mé ditation σε telluriques, rituels τόπους ή κατά τη διάρκεια του journé είναι é αποδεικνύοντας).

Η πρώτη φορά

Καλά να χαλαρώστε πριν και μετέπειτα τη χρησιμοποίηση του αυγού.

- Να τοποθετηθείτε το lé gèrement καθισμένος οκλαδόν.
- Να αρχίστε από ένα μασάζ των κεντροθετήσεων: μαζεψτε το στήθο στις δύο κατευθύνσεις, μέχρι έχετε ένα αίσθηση της ζέστης και ότι γίνατε αισθητός στη σύνδεση με τα σεξουαλικά όργανά σας.
- Τότε, σας χαοντας!δεύω, καμένος να κατεβεί τη ζέστη των κεντροθετήσεων μέχρι vagin, περνώντας από τις ωοθήκες και το uté rus. Μαζεψτε pubis και το ré οσφυϊκό gion μέχρι αισθάνεστε ότι μπορείτε να εισαγάγετε το αυγό μέσα vagin σας.
- Εμπνεύστε τώρα από vagin, το οποίο επιστρέφει να επιδιώξει vagin προς το inté rieur και να προσελκύστε ενθαρρυντικός το αυγό στην κατεύθυνση του uté rus - τότε να λήξτε πάλι.
- Να εξετάστε για να κουνήσει το αυγό με ρυθμό σας, ανοδικός και προς τα κάτω να περιλάβει τους μυς σας του pé riné ε. Ο προσδιορισμός θέσης allongé το ε είναι επίσης πιθανό.

Στο τέλος της άσκησης, αφήνει να κατεβεί το αυγό φυσικά (προσδιορισμός θέσης του γονάτου) ήακόμη σπρώχνει για να κάνει να βγεί το αυγό. Εάν αισθανθείτε ακόμη της ζέστης μέσα στο σώμα σας, appré ciez -la και κατευθύνει -la προς το κέντρο του nombril.

Είναι πιθανός κρατει το αυγό πιό εδώ και πολύ καιρό μέσα vagin.
Εάν το αυγό είναι αρκετά μικρό, vagin σφίγγεται γύρω (όπως γύρω από το pé nis) και se μυς περισσότερο. Εάν το αυγό είναι πιό χοντρό, τα αισθήσητα είναι πιό ισχυρά. Για το ré cupé rer το αυγό, αρκεί να τοποθετηθεί στα γόνατα, η ευθεία προτομή ή lé gèrement μπροστά, φυσά, dé τείνετε, σπρώχνετε το é το ventuellement, το αυγό κατεβαίνουν ίδιος ο μόνος.

Πληροφορία: Υπάρχει τις τρεις μυϊκές ομάδεις μέσα vagin. Πρώτο τμήμα: του στομίου exté rieur vagin στο entré ε του κολπικού καναλιού. Δεύτερο τμήμα: μέρος βασικά του κολπικού καναλιού, μπροστά από το κολάρο του uté rus. Τρίτο τμήμα: κεντρικό μέρος του κολπικού καναλιού. Μπορείτε διαχωρίζετε αυτές τρεις περιοχές με λίγο συνήθως και αυτόες να κάνετε να εργαστείτε το indé pendamment.

Μετέπειτα τη χρησιμοποίηση, σκέφτεται να αφαιρέσει καλά το αυγό σας… δεν αυτός ξεχνά…

Οι γυναίκες παρατηρούν το utilité αυτών αυγών για:

 • η γυμναστική του Yoni (όνομα sacré προσδιορίζοντας το φύλο fé minin)
 • το ré é ducation pé riné αγγλικός ζύθος
 • musculation των intimes μυών
 • το ré veil του σημείου Γ
 • το ré veil de la sensualité θέση υπό περιορισμό vagin
 • καθαρισμός του mé moires né gatives (ψεύτικη βία, εκτρώσεις, κ.λπ.)
 • ένα ré ενεργοποίηση των οργασμών, εάν né cessaire. Μπορούν ê tre mieux gé ré ο s, πιό ισχυρός, πιό ισχυρός, πιό πολύς, πιό μακρύς
 • μια καλύτερη συνείδηση του sexualité
 • ένα καλύτερο liberté μέσα στο sexualité του; (να πει oui, να πει όχι, να αναλάβει της πρωτοβουλίας ενός sexualité Yin, fé minine, en complé ψεύδεται ενός sexualité yang)
 • ένα sexualité φωτεινός, πιό ικανοποιητικός, με πολλαπλούς ή βαθιούς, φυσικούς οργασμούς ή/και é nergé tiques και του πολύ monté είναι d'é nergies κατά μήκος τη στήλη, μέχρι στην καρδιά και την κορυφή του tê εσύ.

Τα κρύσταλλα spiritualisé ο s δεν αναλαμβάνει του né gativité ο s που διαλύουν, μένουν καθαροί και ενεργοί ελλάδα στην εργασία της τοποθέτησης στο φωτισμό που γίνεται σε αυτόες και με αυτόες.

Το mé εσωτερικό ditation με ένα αυγό του κρύσταλλου spiritualisé φέρτε μια τοποθέτηση στο φωτισμό του sexualité , του sensualité και του é nergies tantriques (τύπος kundalini). Η σύνδεση ανάμεσα στην καρδιά και το φύλο γίνεται πιό εύκολα, το sexualité γίνεται ένα mé πνευματικό ditation. Το mé ditations με ένα αυγό του κρύσταλλου spiritualisé μας πλησιάζει επίσης ενός sexualité πνευματικός - κάποιος εν λόγω tantrique.
Σας προσκαλώ να συμβουλευθείτε το βιβλίο «ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΚΡΎΣΤΑΛΛΑ στα ΠΟΥ ΕΜΨΥΧΏΝΟΝΤΑΙ» για πιο πληροφορίες.

Το té moignages συλλεχθείς επιβεβαιώνει μια πιο συνείδηση μέσα στο intimité ο s σεξουαλικός, ένα πιο liberté (να πει oui, να πει όχι, να αναλάβει της πρωτοβουλίας ενός sexualité Yin - fé minine) έναντι τον άνθρωπο, έναντι το dé του; sirs και σεξουαλικές ωθήσεις. Πολύ expé rimentent une sexualité πιό ικανοποιητικός, με πολλαπλούς ή βαθιούς, φυσικούς οργασμούς και, ή το é nergé tiques και του πολύ monté είναι d'é nergies κατά μήκος τη στήλη, μέχρι την καρδιά και η κορυφή του tê εσύ. Αυτό mé ditations με ένα αυγό του κρύσταλλου spiritualisé μας πλησιάζει επίσης ενός sexualité πνευματικός, κάποιος εν λόγω tantrique.


Μερικές φορές έχω Vajra (tantrique όνομα για το dé να τελειώστε το ανδρικό φύλο) στο κρύσταλλο του βράχου.
Πρόκειται για των μικρών phallus sculpté ο s, 8 και 11 εκατοστόμετρα του μήκους, και η του οποίου διάμετρος περιλαμβάνεται ανάμεσα 1.3 και 2 εκατοστόμετρα. Είναι της φύσης συν το yang ότι τα αυγά, και l'é nergie που αυτοί dé υποκινεί περισσότερο.
Πότε χρησιμοποιώ και ρωτώ αυτό Vajras κατά τη διάρκεια ενός sé ance του μασάζ, ο φωτισμός καθαρός το κρύσταλλο ανεβαίνει μέσα σε καθέναν της γυναίκας που μαζεύω και εκεί gé nère μια μικρή φωτιά του τεχνάσματος é nergé tique: αυτόες ανοίγεται ένα μετά από άλλοι.
Αυτό Vajras υποκινεί το libé orgasmiques rations. Ενεργούν é galement στα υφάσματα eux-mê μου; επιτρέπουν, παραδείγματος χάρη, για να κάνουν το é ventuelles rigidité ο s laissé είναι από τις ουλές d'é pisiotomie.
Αυτό Vajras, το του οποίου κάθ ένας κομμάτι είναι ξεχωρίζω, είναι σπάνιο. Φθάνει ότι δεν έχω πια διαθέσιμο. Θα σας είναι μερικές φορές ένα μικρός της υπομονής να κάνει την απόκτηση

 

.

 

Και οι άνθρωποι;

Οι άνθρωποι έχουν επίσης ένα pé riné ε, το οποίο είναι ένα σημαντικό σημείο του βελονισμού. Το pé riné το ε είναι επίσης η βάση é nergé tique και είναι situé στον κεντρικό άξονα η ρίζα.
Εάν είναι έντονα compressé (με έναν δύο δάχτυλο παραδείγματος χάρη) ακριβώς πριν το l'é το jaculation, τελευταίος θα είναι arrê té ε. Εάν η πίεση διατηρείται (αρκετά εδώ και πολύ καιρό, μερικές φορές μέχρι τον πόνο) κατά τη διάρκεια ένα é το rection, τελευταίος θα εξαφανιστούν…
Αλλά αυτό το σημείο είναι so έντονα erectogène και é rogène εάν είναι massé και stimulé με μια αρκετά γλυκύτητα, ένα fermeté και των προσεκτικών δάχτυλων, μέσα σε μια circulaire κίνηση παραδείγματος χάρη.
Υπάρχει πολλές tantriques ασκήσεις ή ο άνθρωπος δηλαδή κάθεται στα γόνατα δηλαδή στη ράφτης (lotus ή μισό lotus). Πρέπει τότε για να πάρει ένα μαξιλαράκι, ένα zafu (μαξιλαράκι του mé ditation) και να τον τοποθετήσει έτσι ώστε είναι εν μέρει στην υποστήριξη σε τον κυρίως σε επίπεδο του pé riné ε. Ο άνθρωπος θα μπορέσει τότε να γλιστρήσει το αυγό (ή μερικών άλλα κρύσταλλα adapté ο s) κάτω από το pé riné juste ε που είναι για μια ικανοποιητική πίεση…
Έπειτα από αναπνοές, τις κινήσεις της λεκάνης, τις ασκήσεις é nergé tiques που θα μπορούσα να κοινοποιήσω σύμφωνα με τα αιτήματα, το αυγό υποκινεί και ré παραμονή το sexualité του; Ying και από κοινού η μεγάλη τροφοδότησή του Yang.
Αυτός ασκεί χτίζει το καθαρό é μας; nergie σεξουαλικός και pré γονέας στη σχέση σε άλλος. Αυτή dé πωματίζει σε ένα possibilité ο s των πολλαπλών οργασμών, χωρίς το é jaculation, των οργασμών é nergé tiques…

Ces méditations que je qualifierai de tantriques peuvent se faire en couple, elles préparent aussi à un acte amoureux empreint de sacré, de respect, de lumière, de joie.
Τα αυγά ή κάποια κρύσταλλα adapté ο s ανοίγει το sexualité μας; ο s ανδρικός στη πνευματική διάσταση, πρόκειται για ενός vé ritable αλλαγή του πλάνου της συνείδησης και της ύπαρξης.

Να διοικήσει ένα αυγό

Μπορείτε να προσφέρετε ένα αυγό Yoni ή το é nergé tique σε μια φίλη, έναν φίλο, ή σας mê me, η σύσταση που me εμφανίζεται né το cessaire είναι για να ενημερώσει και να δώσει καλά τη μέθοδο της απασχόλησης.
Για έναν άνθρωπο, έχω των κρύσταλλων diffé rents που μπορούν να ταιριάξουν σε κάποια αιτήματα ή το problé matiques.
Ο προϋπολογισμός για ένα αυγό ποικίλλει σύμφωνα με το μέγεθος, το qualité ο s miné ralogiques και η πνευματική εργασία. Pré δείτε περίπου 60 € για αυγά του όμορφου qualité ο s; δεν έχω ένα qualité miné ralogique ordinaire για μια τέτοια εργασία.
Για ένα qualité ο s miné ralogiques (επομένως επίσης πνευματικός) πιό σπάνιος μέχρι τα 100, τα 150 να δείτε τα 200 €. Που είναι η περίπτωση των αυγών Cé lestine - στην παραγγελία μόνο - ή του rose αυγού του χαλαζία é toilé ο s (πολύ σπάνιος και του qualité κοσμικός…) ή του κρύσταλλου του βράχου με συμπεριλήψεις ή ψευδοτοπαζιακός… Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας θα δείξετε τον προϋπολογισμό σας και που ειδικά αναμένετε, εσείς dé sirs, φιλοδοξίες.

Τα μεγέθη είναι ανάμεσα στα 3 και τα 5 εκατοστόμετρα για το μήκος, τη διάμετρο θα περιληφθούν ανάμεσα 2,8 και 3,8 εκατοστόμετρα. Εάν έχετε μια εσωτερική διάσταση έξω από αυτούς που γίνονται κανόνες, εγώ να ξέρετε μέσα στο mail. Εάν το μέγεθος δεν ταιριάζει υπάρχει το possibilité d'é ανταλλαγή κάτω από τις οκτώ ημέρες.
Εάν το αυγό είναι αρκετά μικρό, vagin θα πρέπει να σφιγχτεί γύρω από το αυγό (όπως γύρω από το penis), και περισσότερο. Εάν το αυγό είναι πιό χοντρό, τα αισθήσητα θα είναι πιό ισχυρά. Για το ré cupé rer το αυγό, αρκεί να τοποθετηθεί έχει τα γόνατα η ευθεία προτομή ή lé το gèrement μπροστά και το αυγό κατεβαίνουν ίδιος ο μόνος.
Μερικά παραδείγματα των κρύσταλλων:
Το rose αυγό του χαλαζία θα φέρει της γλυκύτητας και της αγάπης (πνευματικός), το τριαντάφυλλο é τόσο το χρώμα της αγάπης. Θα ενθαρρύνει όλο gué risons lié είναι στις βίες. Θα υποκινήσει τις κοσμικές διαστάσεις της αγάπης και θα βοηθήσει τη γυναίκα να πάρει τη συνείδηση της διάστασης του dé του; esse rosé ε κοντινό Lakshmi (dé esse του beauté της αρμονίας, πνευματικής και της γλυκιάς αγάπης). Η ερωτευμένη πράξη θα είναι τότε πολύ αρμονική και πολύ mé ditatif…
Τα αυγά pré αισθάνεται μια παραλλαγή των μορφών του αυγού στη ωοειδή μορφή, το χρώμα και η διαφάνεια θα έχουν επίσης τη σημασία του μέσα στο qualité ο s πνευματικός των αυγών.


Το αυγό του κρύσταλλου του βράχου θα φέρει το φωτισμό, τη συνείδηση, θα είναι πιό δυναμικός από το rose χαλαζία. Η πράξη του θα είναι purificatrice, θα φέρει το λευκό φωτισμό για το monté είναι d'é nergies…

Αυτό το αυγό του χαλαζία είναι αρκετά rond, παρατηρεί τη μεγάλη διαφάνειά του. Το dé tails των σχεδίων του inté rieurs δεν εμφανίζονται στη φωτογράφιση.

Αυτός είναι πιό μακρύς, μπορείτε να δείξετε το pré σας; fé rence κατά τη διάρκεια της παραγγελίας.


Αυτό το αυγό του χαλαζία είναι ψευδοτοπαζιακό, δηλαδή lé gèrement fumé … Εάν είναι πιό ηλιακός, έχει μια πνευματική διάσταση συν το marqué ε που ο λευκός χαλαζίας (ανωτέρω). Θα είναι πιό βαθύς κυρίως για να καθαρίσει ένα mé moires των επαφών στο bé bé ή των προθέσεων é nergé tiques pulsionnelles και σεξουαλικός που το παιδί μπορεί να αισθανθεί, μπορεί επίσης στο ê tre dé goutté αλλά obligé côtoyer αυτός ή αυτός που παράγει αυτό, θα κρατήσει ένα mé moire πολύ dé sagré μαρίδα της οποίας μερικοί των πελατών μου καλούν ένας βιασμός é nergé tique.


Τα αυγά του amé το thyste έχει συχνά ένα qualité ο s των βαθών, του mé ditation και οίκτος, συν το dé veloppé ο s παρά τα άλλα κρύσταλλα. Εάν το χρώμα είναι σέσουλα, το αυγό θα είναι γλυκό, εάν είναι foncé , το qualité του; ο s θα είναι πιό βαθύς και mé ditatives. Αντιστοιχούν καλά για ένα gué karmiques ή των ζωών pré cé dentes. Περίπτωση γυναικών των που έχουν το é té violé είναι ή torturé είναι κατά τη διάρκεια των ζωών pré cé dentes και που έχουν ισχυρές εμπλοκές ή το appré hensions η των οποίων προέλευση είναι δύσκολη για να βρεί κατά τη διάρκεια του thé κλασικά rapies.
Για ένα τέτοιο gué , είναι σημαντικός me τον επισημαίνει ώστε να ενημερώσει το κρύσταλλο κατά τη διάρκεια του pré του; πνευματικό paration και να τον βάλει στη σχέση με εκείνους ότι ονομάζω τους «κυρίους του Karma»
Σημειώστε quez το αυγό του amé thystes είναι πιό σπάνιος επομένως πιό ακριβός, το qualité τους; ο s είναι αρκετά εξαιρετικός too.


Υπάρχει επίσης αυγά του amé trine. Πρόκειται για των αυγών του κρύσταλλου του amé thyste pré αισθαμένος το particularité να έχε συμπεριλήψεις του κίτρινου κρύσταλλου (ψευδοτοπαζιακός). Το qualité s είναι εντελώς εξαιρετικός, ο που συνδέει το qualité ο s του amé thyste και εκείνοι ηλιακού, του purificateur ψευδοτοπαζιακού κρύσταλλου, δηλαδή. Εξετάζω να έχε μερικών εκ των προτέρων και μπορώ να βρώ στην παραγγελία. Pré δείτε έναν προϋπολογισμό συμπεριλαμβανόμενο ανάμεσα στα 100 και τα 200 € σύμφωνα με το qualité του; ο s miné ralogique και η διαφάνειά του.


Για την επιλογή του κρύσταλλου θα m' δείξετε:

 • Εάν είναι για σας ή για να προσφέρει;
 • Deux ou trois type d'œuf que vous aimeriez recevoir dans l'ordre d'importance ;
 • Ο τύπος της εργασίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε (τύπος του gué rison);
 • Votre budget ;
 • Έχω την επίσης ανάγκη μιας φωτογράφισης σας ή του προσώπου (photo είδος του identité), ότι μπορείτε να στείλετε από το mail ή την αποστολή, με τη διεύθυνσή σας;
 • Εάν επιθυμείτε να αυτός χρησιμοποιήσετε μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, pré fère en ê tre που προειδοποιείται ώστε να σας δώσει τα μερικά Συμβούλια supplé mentaire και να κάνει τότε μια επιλογή συν το thé rapeutique.

Είναι ένας τύπος του κρύσταλλου που διαλέγετε, θα είναι επίσης ένα personnalité πνευματικός. Θα σας βοηθήσω μέσα σε αυτήν την επιλογή, μεταξύ τα κρύσταλλα που είναι prê ts et spiritualisé ο s θα μας σας προτείνω δύο ή τρία και dé μαζί αυτός που εσείς θα ταιριάξει ο καλύτερα.
Θα είστε informé ή της επιλογής που θα σας προτείνω καθώς επίσης της τιμής και των εξόδων του λιμανιού (express και recommandé), από το mail, αποστολή ή té lé phone σύμφωνα με την καταλληλότητά σας.
Θα σας δώσω το όνομα του κρύσταλλου θα δείξω το qualité του; ο s κύριος (παραδείγματος χάρη: «καθαρή, η αθωότητα, φωτισμός, υποκινεί, angé lique, gué κοσμικός risseur, βαθύς,… Είναι ονόματα των κρύσταλλων που επιστρέφουν αρκετά συχνά).

* Πρόκειται για του gué rison é motionnelle, spirituelle, karmique, é nergé tique. Σε καμία περίπτωση δεν θέτω μια διάγνωση mé dical η φυσική και δεν ορίζει κανένα mé dicament ή αντικειμενικός άλλος που έχει του gué rison η φυσική, ni έχουν μια απροσδιόριστη πράξη που θα ήταν αντίθετη προς στο lé γαλλικό gislation. Σε περίπτωση της φυσικής ασθένειας, του lé galement μόνος το mé decins sont compé tents.
Όλες πληροφορίες που me είναι communiqué είναι θα είναι effacé είναι του υπολογιστή μου, και καμίας πληροφορίας (κανένα dé tail, καμία διεύθυνση, κανένα όνομα) δεν θα είναι divulgué ε στο exté rieur.
Αυτό é οι ανταλλαγές βρίσκονται μέσα σε ένα αυστηρά εμπιστευτικό πλαίσιο του συμπληρώματος.

 

 

website designed and maintained by
Website design Geneva